meer info >
....verder op deze site !!

feest 19 augustus 2016 >
....meld je aan !!
 


2016: BS St.Jozef bestaat 100 jaar !

Vrijdag 19 augustus zal er een grote reünie plaats vinden van oud leerlingen en leraren van Basisschool st Jozef Merkelbeek. Het evenement zal vanaf 19:00u plaatsvinden in de feesttent van Schutterij St. Johannes – St. Clemens.
Dit wil jij als oud-leerling niet missen!!
Klassen zullen weer bij elkaar komen na lange tijd. Natuurlijk worden er herinneringen opgehaald aan gebeurtenissen en situaties die herkenbaar zijn voor iedereen die ooit op de Basisschool heeft gezeten. Wie was op wie, welk meisje was het stuk van de klas en welke jongen ging gegarandeerd een gouden toekomst tegemoet? Maar ook en vooral gaat het over wat er na de Basisschool met de levens van deze jaargenoten is gebeurd. Zijn de winners van toen ook in hun latere levens goed terechtgekomen. Hoe is het verder gegaan met dat meisje dat nooit iets zei en werd gepest? Is de grootste flierefluiter van de klas inderdaad al drie keer gescheiden of was hij juist al lekker uitgeraasd toen hij aan een serieuze relatie begon.

Tenslotte worden er indien nodig en mogelijk ook dingen afgerond die altijd een beetje zijn blijven liggen, maar nooit helemaal zijn verdwenen.
Er zal terug gekeken worden in de tijd, de belangrijke decennia ’s komen langs 1970-1990-2000 enz. in beeld en geluid.
Het zal een gezellige avond worden met oude bekenden.
Hoe kun je deelnemen aan deze grote reünie?
Door het in te schrijven via het inschrijfformulier op deze website en door het inschrijfgeld over te maken. Het beloofd een bijzonder avond te worden.
Je kunt ons volgen op facebook
Mailadres bssintjozef100jaar@gmail.com

Wil je meehelpen deze reünie tot een succes te maken, nodig je eigen klas uit, stuur foto’s of filmpjes door. Zorg dat je klas weet dat je komt. Op facebook gaan we evenementen aanmaken waar je kunt zien wie wel of niet komt.
We zijn er bewust van dat 19 augustus midden in de vakantie valt maar vanwege de beschikbaarheid van de mooie feestlocatie is daar helaas niets aan te doen.

Hopelijk zien wij elkaar op 19 augustus in Merkelbeek !

De organisatie is in handen van reünie comité Peter Philips, Leo Peters, Marlou Cox, Anita Jeurissen, Ans Welling, Maurice Loo, Gerwin Cox en Albert Rademakers.

Volg alles via Facebook: